naslov
DOMOV
DEJAVNOSTI
LOKACIJA
KONTAKT

                 RTV servis, DVB - T, SAT antene

Servis vseh znamk avdio in video aparatov, CRT, LCD in plazma TV aparatov, avtoakustike, manjših gospodinjskih aparatov, HI-FI  naprav,  itd.  Sodobna  oprema v delavnici, izkušnje, dostop do rezervnih delov in servisne dokumentacije  mi omogočajo  hitra, kvalitetna in cenovno ugodna popravila vaših aparatov tudi v današnjih časih cenene zabavne elektronike.
Nastavitve vaših avdio in video naprav, priključevanje in povezovanje, svetovanje, instruktaže v zvezi z vašo zabavno elektroniko,saj ta v nekaterih primerih dandanes zahteva že sofisticirano  znanje s tega področja.
DVB - T  antene,  antenski pribor , sprejemniki, montaža, servis. Vse kar potrebujete za sprejem digitalnega  zemeljskega TV signala.
SAT  antene, oprema, LNB, sprejemniki, montaža, servis. Vse kar potrebujete za sprejem digitalnega satelitskega TV ali radijskega signala (  DVB - S ali DVB - S2 ). Z aprilom 2012 se tudi na tem področju obeta ukinjanje analogne oddaje preko satelitov.
Servis daljinskih upravljalcev za vaše avdio,video aparate.
Montaža, servis centralnih ozvočevalnih sistemov za, podjetja šole , bolnišnice, itd. ( 100 V zvočniška omrežja ).
Servis električnih pašnih aparatov. Glede na lokacijo servisa na podeželju, se večkrat srečam tudi s to vrsto naprav, vseh možnih proizvajalcev in jih tudi uspešno servisiram.
Prodaja rabljenih aparatov zabavne elektronike.


KONTAKT


rtv4
rtv6

rtv12
rtv1

parnik
rtv3
                    
gorenje
grundig
jvc
lg
philips
bose
sony
samsung
panasonic
pioneer
toshiba

NAZAJ

  Vse pravice pridržane 2011 !  Elektronika Marko